Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Brainfood Therapie geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Brainfood Therapie.

E-mail

E-mails worden met grote nauwkeurigheid beantwoord. De informatie die Brainfood Therapie via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van Brainfood Therapie. Hiervoor verwijzen wij naar de privacyverklaring op deze website.

Gebruik informatie

Brainfood Therapie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website Brainfood Therapie. Informatie op deze website kan nooit worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psychotherapeut of psychiater.

Externe links

De website van copyright Brainfood Therapie bevat een aantal externe links, artikelen en video’s. Deze links, artikelen en video’s worden op deze website weergeven als service voor de bezoeker van deze site. Brainfood Therapie kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van de pagina’s, video’s en artikelen van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links, artikelen en video’s.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright Brainfood Therapie.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website dan kunt u een mail sturen naar info@brainfoodtherapie.testhierjewebsite.nl